Sluiten

Kickboxen 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Mohamed Jarraya is ongetwijfeld hét opkomend talent in de kickbokswereld. Hij begon op zijn 13e met kickboksen. Op zijn 15e sloeg hij een bijna 30-jarige tegenstander knock-out. Hij werd toen de jongste gecontracteerde vechter ter wereld. Op zijn 17e werd hij wereldkampioen. De jonge kickbokser van Marokkaanse afkomst kreeg toen de bijnaam "The Destroyer". Hij vocht 69 wedstrijden, won er 63 en werd nog nooit knock-out geslagen.

Kickboksen is een sport die ontstaan is uit de eeuwenoude vechtkunsten van de Thaise soldaten. Kickboksen behoren na voetbal tot een van de belangrijkste sporten van de Thaise bevolking. Het lijkt op Thaiboksen, alleen heb je bij kickboksen meer regels.

Om een wedstrijd te winnen moet je tegenstander knock-out gaan. Bij jongere kinderen hoeft dat niet. Maar er zit ook een jury bij die je punten geeft voor hoe je alles uitvoert (vorm en houding) en of het ook lukt . Als je niet knock out gaat beslist de jury wie er het beste heeft gevochten. Een wedstrijd heeft 3 rondes die vier minuten duren, en bij jongeren 3 rondes van een minuut

Laden...
Laden...
Ralfilezen.nl maakt gebruik van cookies om de website optimaal te kunnen laten werken. Uiteraard voldoen we aan de wettelijke eisen.
Informatie Ok