Sluiten

Qwan ki do

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

De Qwan Ki Do ("Het pad van dodelijke energie"), is een krijgskunst die in 1981 in Toulon door meester Pham Xuân Tong in Frankrijk werd gecreëerd . De Quan Khi Dao is ontstaan in technieken uit de Chinese krijgskunsten en Vietnamese vechtsporten . Het is daarom een ​​Chinees-Vietnamese krijgskunst. Volgens de legende kwam de meester te voet vanuit China.

De praktijk van Qwan Ki Do wordt gekenmerkt door verschillende aspecten, waaronder technische reeksen van bewegingen, technieken alleen, technieken voor twee, aanvallen of traditionele wapens. Inderdaad, de Qwan Ki Do is een zeer rijke krijgskunst die zowel efficiëntie als traditie combineert door verschillende technieken zoals vuisten (scherp, klauwen, schoppen, handpalmen), voeten, ellebogen, zwaaien, schaar, projecties, toevallen, sleutels, zelfverdediging ... Het is een complete krijgskunst.

Filosofie van Qwan Ki Do:
"Het geheim van wijsheid is niet de wijsheid zelf, het is het pad dat ons er naartoe leidt. Het pad is lang, de wortels zijn bitter maar de vrucht is zoet ... "

Laden...
Laden...
Ralfilezen.nl maakt gebruik van cookies om de website optimaal te kunnen laten werken. Uiteraard voldoen we aan de wettelijke eisen.
Informatie Ok